Filler behandling

Hvad er filler?

Hos Qlinique Facit anvender vi ikke-permanent filler, som er en stabiliseret hyaluronsyre. Filler er en gelé som består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der findes naturligt i huden og er med til at holde på fugten i huden. Hyaluron hjælper huden med at danne mere kollagen og skabe volumen i huden. Denne forøgelse af hyaluron kan skabe et yngre udtryk, hvor rynker udglattes. Filler injiceres med en sprøjte gennem en tynd nål i øverste hudlag, som ofte beskrives som en lille smerte på niveau med et myggestik.

Filler kan bruges under en række behandlinger, såsom ved ønske om fyldige læber, markerede kindben, glat hud i ansigtet og meget mere. Man kan altså bruge filler til at skabe volumen eller udglatte fordybninger i ansigtet. Dette er ofte for folk der vil se yngre ud eller har en skønhedsfejl som ikke lever op til deres syn på dem selv.

Filler behandling hos Qlinique Facit

Filler er bedst til at tilføre volumen i større eller mindre grad. Produktet virker ved at løfte huden, samt udfylde rynker og fuger ud. Ikke permanent-filler er godt til at mindske en række skønhedsfejl og rynker. Dette kunne for eksempel være ”surmule-rynkerne”, der bl.a. opstår omkring munden, mellem næsefløjen. I andre tilfælde kan filler simpelthen tilføje volumen i en sådan grad, at ansigtets form ændres, for eksempel ved at fremhæve kindben og give fyldigere læber. Filler kan bruges til at fjerne og mindske rynker, samt give en tydeligere markering af eksempelvis kæbelinje og hage, for at skabe et yngre og bedre udseende.

Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens evne til at binde vand og gør huden strammere og fastere. Filler er altså med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Hos Qlinique Facit udfører vi filler behandlinger af professionelle og erfarne ansatte. Vi går op i dine ønsker og forventninger til resultatet, så vores behandlingsforløb skræddersys altid til lige præcis dig.

Behandlingsforløb

Ved en filler behandling kan du få udjævnet og reduceret rynker eller få udjævnet fordybninger i huden. Inden behandlingen kan man smøre huden med lokalbedøvende creme. Derudover indeholder vores filler også lokalbedøvelse, som mindsker ubehaget under behandlingen.

Vores behandler hos Qlinique Facit injicerer fyldstoffet i serier af små injektioner. For det meste injiceres filler ind lige under huden med en meget tynd nål. Imens bliver området masseret forsigtigt under proceduren, for at sprede stoffet på det behandlende område.

Når du får foretaget en filler behandling, skal du regne med at afsætte ca. 30-45 minutter. Dette kan varierer af hvilket område der skal behandles.

Efter din behandling kan du øjeblikkeligt se resultatet. Filler har en forbigående effekt, men hos nogle virker effekten længere tid end hos andre, men filler nedbrydes over længere tid end den hyaluron der forekommer naturligt i din hud.

Hvor godt resultatet bliver, og hvor længe effekten varer, er afhængig af:

Holdbarheden ved en ikke permanent-filler behandling, kan variere alt efter din huds struktur og hvilket område behandlingen foretages. For eksempel vil en behandling i læberne typisk have en holdbarhed på kortere tid end andre steder, fordi der er stor blodgennemgang i læberne. Typisk holder resultatet i læberne i ca. 3–6 måneder og i panden ca. 6–12 måneder. Får man injiceret filler under øjnene, kan man se resultatet i helt op til 2 år.

To uger efter behandling har det indsprøjtet filler tilpasset sig vævet. Her vil det være muligt at lægge mere filler ind oven på det først anlagte, hvis der er behov for en optimering af resultatet.

Fjern rynker med en filler behandling

Hos os kan du få fjernet rynker med filler. kan minimere og fjerne rynker fra dit ansigt. Vi behandler alle slags rynker, så du kan få et yngre udseende med udglattet hud. Få fjernet dybe rynker i panden, “surmule rynker”, m.m.

Book en gratis konsultation, så du kan høre hvad vi kan gøre for dig og dine rynker.

Få fyldige og naturlige læber

Læberne er, udover vores øjne og tænder, er vigtige ansigtstræk, som har en størst betydning for vores udstråling. Men derudover er ansigtet en vigtig faktor i mødet med andre og når vi danner os et førstehåndsindtryk af en person. Med en filler behandling kan du opnå fyldigere læber, der giver ansigtet et mere sensuelt og attraktivt udseende. Læberne bør dog passe til ansigtet og ikke fremstå unaturlige, men passe ind til dit ansigts proportioner.

Hos Qlinique Facit kan vi hjælpe dig med en læbeforstørrelse, samt at få fyldige læber. Du kan hos os få lavet fyldige læber uden operation, men i stedet med indsprøjtning af filler. Vi hører om dine ønsker omkring dine læber, som vi efterfølgende vil opfylde. Det kan være at du ønsker om større læber, mere markering af læberne, fyldigere læber eller noget helt andet. Vi behandler dig med det bedste grej indenfor fillers læber.

filler behandling førfiller behandling efter

Andre filler behandlinger

Hos Qlinique Facit kan vi hjælpe dig med at mindske panderynker, udfylde tindinger, skabe markerede kindben og meget mere. Vores professionelle og specialiserede hold står klar til at tage imod dig og dine ønsker, som vi vil hjælpe dig med at opfylde.

Vi kan foretage en filler behandling på næsten alle områder i ansigtet, så du kan få det rette udseende som du ønsker. Filler i næsen, filler i læber, fillers kindben og lignende behandlinger foretager vi næsten dagligt og er derfor eksperter på området.

Hos Qlinique Facit laver vi næsten alt. Kontakt os i dag og book en konsultation, så vi sammen kan drøfte din næste behandling med filler.

Filler bivirkninger

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed af det behandlede område. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage.

Ved behandling i læberne, hæver de forholdsvis meget. Derfor kan de fleste ikke have lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandlingen.

Efter en filler behandling frarådes anvendelse af make-up og cremer i minimum 4 timer. Hård fysisk træning og lignede aktiviteter bør undgås i minimum 24 timer.

Få optimale resultater med filler og botox

Ved en kombination af Botox og Filler vil du ofte opnå optimale resultater, der er mere holdbare end ved behandling med kun et af produkterne. Dette er fordi de to produkter supplerer hinanden med deres forskellige virkninger. Filler udfylder fordybninger og linjer, mens botox afslapper musklerne. Dette kan vi drøfte til din gratis konsultation, hvor vi sammen kan finde den helt perfekte behandling til dig.

Botox er yderst velegnet til minimering af fine linjer og rynker. Det er typisk målrettet mod de dynamiske rynker, altså rynker og linjer som opstår ved ansigtets mimik. Botox afslapper musklerne og forhindrer dermed at musklerne trækker sig sammen. På den måde udglattes huden i det behandlede område.

Botox er særlig godt til vredesrynker mellem brynene, pande rynker, “kragetæer”, nedadvendte mundvige, brynløft, rynker på overlæben, spændt halsmuskulatur og behandling af svedtendens.

Få en gratis konsultation

Hos os tilbyder vi dig altid en gratis konsultation, så du kan blive helt sikker på den ønskede behandling, behandlingsforløbet, eventuelle bivirkninger og andet som du skal vide. Derudover kan du under konsultationen fortælle om dine ønsker og drømme, så vi kan skræddersy dit behandlingsforløb til dig.

Vi drøfter sammen slutresultatet, samt dine forventninger. Hvis du har høje forventninger til behandlingen, kan det forekomme at vi introducerer dig for en kombination af to behandlinger, så du får den mest optimale effekt.

Hos Qlinique Facit sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores kompetente og professionelle ansatte er alle uddannede og specialiserede indenfor en række områder.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Rødovre, hvor vi som udgangspunkt er på arbejde på daglig basis. Book en tid til en konsultation eller behandling gennem vores system eller kontakt os. Vi svarer på dine spørgsmål og kan hjælpe dig med alt indenfor vores behandlinger. Er du i tvivl om forløb eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er din vej til den perfekte udstråling.

qlinique facit

Afbudspolitik

Hos Qlinique Facit vil vi gerne give plads til alle. Derfor har vi indført en afbudspolitik, hvor du skal betale 500 kr. ved udeblivelse fra behandlingen. Hermed sikres vi at vi sætter tid af og bruger vores tid rigtigt, og så alle får den tid de skal bruge til konsultation og behandling.

Godkendt af styrelsen for patientsikkerhed

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre Kosmetiske behandlinger med ikke permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.
Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen.
Behandling med Fillers kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.
Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.
Konsultationen forud for første Filler behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud