Fjernelse af tatovering

Har du fortrudt? Så lad os hjælpe dig af med din tatovering​​

Et stigende antal danskere ønsker at komme af med deres tatovering. Måske er den dårligt udført, eller måske oplever du, at gamle tatoveringer på fingre eller håndled begrænser dig karrieremæssigt. Nu behøver du ikke længere at forsøge at skjule dine tatoveringer eller fortvivle over en forældet eller fortrudt tatovering. Du kan vælge at få det permanent fjernet med laser, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer.

Der antages, at mere end 1/2 million danskere har en tatovering og cirka 50 % ønsker med tiden at få tatoveringen fjernet.

Hemmeligheden bag Laser tattoo removal

Det er din hud, der gør det egentlig oprensning arbejde ved fjernelse af tatovering.
Ved de fleste tatoveringer er der anvendt en opløsning af farvekorn, og det er disse korn, laserlyset retter sig imod. Når varmen fra den kraftige lysstråle rammer, nedbrydes farvekornene i mindre stykker, som efterfølgende udskilles vha. kroppens eget immunforsvar – de hvide blodlegemer.

Hvem er egnet til fjernelse af tatovering?

Alle tatoveringer kan som udgangspunkt fjernes. Dog vil visse farvekorn være sværere at få bugt med end andre. Som udgangspunkt vil alle sorte og røde farver kunne fjernes helt, mens blå og lilla nuancer er vanskeligere.

Du skal være fyldt 18 år for at blive behandlet med laser hos QF.
Vi fjerner heller ikke tatoveringer på gravide og ammende kvinder. Lider du af en kronisk sygdom, der påvirker din krops evne til at regenerere, vil vi anbefale dig at konsultere din læge forudgående.
For at kunne tilrettelægge den bedste behandling, inviterer vi dig til en indledende konsultation, hvor vi taler om, hvor gammel tatoveringen er, hvor den er udført og hvilket resultat, du vil kunne forvente. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt, inden du påbegynder en behandling. Fjernelse af tatovering gennemføres af en sygeplejerske, certificeret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Tatoveringsfjernelse

Tatoveringsfjernelse

Varierer afhængigt af størrelsen på tatoveringen og antallet af farver.

Afhænger af flere forhold:

 • Tatoveringens størrelse.
 • Tatoveringens farver.
 • Tatoveringens dybde.
 • Tatoveringens tæthed.
 • Tatoveringens placering.
 • Din hudtype og alder.

Smertetærskler er vidt forskellige. Men selvom der ikke kræves bedøvelse og behandlingen er ambulant, vil fjernelse af tatovering kunne mærkes. Hvis du ønsker det, påsmører vi en lokalbedøvende creme på området, før der behandles.

Med laserbehandling til tattoo kan der opstå pigmentforskelle i huden, hvor tatoveringen har siddet. Jo flere farvekorn, der skal fjernes, desto større risiko er der for, at der kan opstå små ar, som ikke har med behandlingen at gøre, men er skader fra da tatoveringen blev lavet.

Før behandlingen

Inden behandlingen, inviteres du til en gratis konsultation, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under behandlingen

Huden afrenses for evt. urenheder.
Du vil få briller, der beskytter dine øjne mod laserstrålen.
Når der skydes med laseren, vil der danne sig en lille popcornsagtig boble på huden, og det er helt normalt.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du få kølende og beroligende creme med solfaktor på det behandlede område.
Derefter lægges vi en film på det behandlede område for at beskytte huden og holde området fugtigt, ligesom da du fik tatoveringen. Huden skal nemlig holdes fugtig for at fremme helingsprocessen.
Der kan opstå kløe og sår, og det er vigtigt, at du ikke piller eller kradser i huden.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud