Permanent Hårfjerning - Effektiv skånsom behandling

Træt af uønsket hårvækst

Træt af skæg, skraber og de daglige kampe med pincetten?
At skulle barbere, plukke eller vokse sig diverse steder på kroppen er en evig kamp og derudover er det utrolig tidskrævende.
Resultatet efter barbering kan også være et problem og til stor irritation for huden, for folk der lider af hudgener grundet hårvæksten.
Uønsket hårvækst er et velkendt problem uanset køn, og det er ofte ledsaget af daglige gener i hverdagen.
Med laserbehandling af uønsket hårvækst slipper du for den daglige irritation, smertefulde voksbehandlinger, barberingsudslæt og indgroet hår – og ikke mindst den konstante bekymring for ubelejlig skægvækst.

Permanent hårfjerning med laser er blevet en meget populær behandlingsmetode.
Behandlingerne udføres af sygeplejersken, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Din sikkerhed er således i højsædet, uanset hvor på kroppen, du har brug for behandling.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation ved sygeplejersken og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme uønsket hårvækst til livs.

permanent-haarfjerning

Oftest stillet spørgsmål om Permanent hårfjerning

Inden du får foretaget laser hårfjerning, skal du sørge for at have barberet hårene af på det område, der skal behandles.
Man må ikke have fjernet hårene med pincet eller voks inden behandlingen.

Da det kun er hår i vækstfasen, der kan tage imod laserbehandling, er det nødvendigt med flere behandlinger for at opnå permanent hårfjerning.
Ikke alle hår befinder sig i vækstfasen på samme tid.
Antallet af behandlinger afhænger af hvilket område, der ønskes behandlet, hudtype samt hårtype.
Et typisk behandlingsforløb med laser hårfjerning strækker sig fra 6-12 behandlinger med 3-6 ugers intervaller.
Klienter med lyse og røde hårstrå må forvente et lidt længere behandlingsforløb.

Behandlingstid: 15-60 minutter. Afhængig af hvilket område der behandles.

Behandling, som hverken er farlig eller gør ondt

Inden en Laserbehandling af din hud inviteres du inden for til en gratis konsultation, som vil lave en analyse af din hud og gennemgå dine behandlingsmuligheder.
Alle hudtyper, problematikker og behov er forskellige, og det er derfor vigtigt med en indledende samtale, hvor vi kan lægge en behandlingsplan for dig.
Herudover skal vi vide, om der er allergier, sygdomme eller andet, som kan have betydning for dit endelige resultat.

Konsultationen foregår hos vores erfarne sygeplejerske, der har en baggrund som ansvarshavende sygeplejerske med en bred erfaring indenfor akut sygepleje og er vant til at varetage patientbehandling på et højt niveau. Du kan derfor være helt tryg, når du lader dig behandle hos Qlinique Facit.
Har du spørgsmål til produkter, bivirkninger eller andet, så stiller QF gerne sin faglige viden til rådighed.

Laser hårfjerning – Gør det ondt?

Behandlingen af hårfjerning med laser opleves for de fleste smertefrit. Mange beskriver følelsen af små elastik-smæld, når varmen fra laseren rammer huden.

Behandlingen fungerer ved, at lysstrålen fra laseren ledes ned i hårsækken via ”pigmentet” (farven) i hårstråene. Når lyset fanger pigmentet, omdannes det til varmeenergi som nedbryder hårsækken.

Vi behandler også lyse hår

Traditionelt har laserbehandling af hårfjerning kun været henvendt til klienter med mørkt hår og skæg. Men hos QF anvender vi det nyeste og bedste udstyr inden for laserteknologi og vi kan ved hjælp af forskellige bølgelængder tilpasse behandlingen til præcis din hårtype. Det betyder at vi også kan behandle dig, der generes af lyse og rødlige hårstrå.

Før behandlingen

Inden vi går i gang inviteres du til en gratis konsultation hos sygeplejersken, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Hvor du får afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg. Sammen med sygeplejersken får vi lagt det optimale behandlingsforløb.

Under behandlingen

Huden renses for evt. make up og urenheder og påføres en kølene gel under behandlingen, der samtidigt er let smertelindrende.
Når laserlyset glider hen over din hud, opvarmes den kortvarigt. Måske vil du kunne mærke nogle små spidse smæld, som hvis en meget lille elastik slår mod huden.
Varmeudviklingen er lokal og hurtigt forbigående og de fleste beskriver behandlingen som smertefri.

Efter behandlingen

Du kan opleve en svag rødmen af huden i timerne efter din behandling og huden kan føles varm, hvilket typisk fortager sig i løbet nogle timer til to dage.
Du kan dog roligt genoptage din cremerutiner umiddelbart efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du fugter din hud og meget vigtigt, at du anvender en god solcreme, SPF 30-50 uanset vejr og årstid, da din hud vil være lysfølsom. Solcremen skal du anvende i op til 4 uger.
Undgå sauna og belastende sport de første dage.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud