Oxygen behandling

DermaOxy ansigtsbehandling

DermaOxy oxygenbehandling er en nydansk udviklet anti ageing behandling, som booster din hud. Behandlingen er til tør, kedelig, uren og ældre hud.

DermaOxy er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med fokus på aktive og naturlige ingredienser. Det er de avancerede kombinationer af råmaterialer, hver især med anti ageing effekt, der sammen med ilt, gør behandlingen til et vitalt boost for hudens sundhed, fugtighed og struktur.

Kan det være rigtigt, at du kan aktivere din huds selvhelbredende kræfter ved hjælp af ilt? Det lyder for godt til at være sandt, men det kan vi hos Qlinique Facit! Effekten er kommet bag på skønhedsindustrien, hvor du kan læne dig tilbage og modtage et 100% naturligt skinboost. Ved hjælp af ren ilt og udvalgt serum vil vi vitalisere din hud mærkbart, samt styrke hudens elasticitet. De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis (læderhuden).

En oxygenbehandling resulterer blandt andet i nedenstående:

Hvad vil en oxygenbehandling give dig:

oxygenbehandling

Hvad er oxygenbehandling?

Oxygenbehandling er en populær ansigtsbehandling, fordi behandlingen er velegnet til at booste en livløs, stresset og tør hud. Behandlingen er hermed yderst velegnet til uren, fedtet og træt hud, samt til akne problematikker.

Alle hudtyper, unge som ældre vil nyde godt af en oxygenbehandling med indsluset ilt og aktivt serum.

Har du tør, fedtet, ældre og slap hud eller er det bare tid til et oxygenboost? Giv dig selv et ansigts boost, som tilfører huden fugt indefra og holder dig frisk og vital.

Kontakt os allerede i dag og lad os tale om, hvad en enkelt behandling kan give dig. Derudover hvad du kan forvente at opnå, ved at lade behandlingen være en del af din kvartals rutine.

Behandlingsforløb

Under behandlingen starter vi med at gennemgå din hudtype, for at identificere det serum, der skal indsluses i din hud. Herefter gennemgås nedenstående trin:

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 3-6 behandlinger over 6-8 uger. Afhængigt af hudens tilstand og livsstil. Derefter anbefales det at få vedligeholds behandlinger ca. hver 4. til 12 uge, alt efter hudens behov.

For at opnå et bedre og holdbart resultat, kan man kombinere behandlingen med diamantslibning.

Kontakt os for at høre mere om oxygen behandling bivirkninger, priser, kombineret behandling med diamantslibning og oxygenbehandling eller andet.

Du kan læse mere om behandling:

Indslusning af serum ved hjælp af oxygen

Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis, hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.

Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser, hvilke også gør at cremer og serum, på egen hånd, faktisk har meget svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag. Derfor kan vi ved hjælp af højt tryk oxygen, puste serum gennem det øverste hudlag. Dette gøres ved hjælp af en Airbrush. Dette serum indeholder en lang række aktive anti aging komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinol der stimulerer cellefornyelse.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygenkoncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti age effekt. Dette sikrer at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud