Fjernelse af Tatovering Priser

Her finder du priser på de behandlinger, som du kan få udført hos Qlinique Facit.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Priser pr. behandling

 • Gratis konsultation
 • Tattoo fjernelse op til 4 cm. 550 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 7 cm. 750 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 20 cm. 950 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 50 cm. 1.150 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 100 cm. 1.550 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 240 cm. 2.350 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 500 cm. 3.000 kr.
 • Udeblivelse fra aftale 500 kr.
Fjernelse af Tatovering Priser

Fjernelse af tatovering - Har du fortrudt? Så lad os hjælpe dig af med din tatovering

Mere end 1/2 million danskere har en eller flere tatoveringer og cirka 50 % ønsker med tiden at få tatoveringen fjernet.

Du behøver du ikke længere at forsøge at skjule dine tatoveringer eller fortvivle over en forældet eller fortrudt tatovering.

Du kan vælge at få det permanent fjernet med laser, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer.

Tatoveringsfjernelse med en laserbehandling er smertetærskler vidt forskellige. Men selvom der ikke kræves bedøvelse, påsmører vi en lokalbedøvende creme på området, før der behandles, hvis man ønsker det.

Behandling gennemføres af en sygeplejerske, certificeret og godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud