Restylane Skinbooster

Fugtgivende behandling der giver glød og øget elasticitet

Restylane Skinbooster virker dybt i huden og giver ny vitalitet og glød til huden. Det betyder, at huden genvinder sit kollagen niveau, de elastiske fibre og sin ungdommelige fasthed.

Fjern rynker med Restylane Skinbooster

Dybe rynker og furer ved næsen og munden samt rynker på overlæben og akne-ar kan mindskes ved hjælp af Restylane Skinbooster.
En behandling med Restylane Skinbooster fugter og udglatter huden indefra og giver huden glød, liv og fylde uden at ændre ansigtsformen.

I nogle tilfælde, hvor rynkerne skyldes sammentrækninger af musklerne, såkaldte dynamiske rynker, ofte ses omkring panden, øjne og smilerynker.

Behandlingen kan kombineres med Botox og Filler, for opnås optimale resultater

Du kan læse mere om Botox og Filler:

Produktet kan anvendes til både kvinder og mænd med alle hudtyper

Behandlingen kan anvendes på mange områder:

Ansigt.
”Rygerynker”.
Acne ar.
Hænder.
Décolleté /bryst og hals.

Restylane Skinbooster

Oftest stillet spørgsmål om Skinbooster behandlinger

Resultaterne ses øjeblikkeligt.
Behandlingen må forventes at skulle gentages 2-3 gange med 4-6 ugers interval.

Resultatet varer i 6-8 måneder afhængigt af hudens kvalitet og livsstil. Vedligeholdelsesbehandling planlægges med sygeplejersken.
Bemærk, at den indledende behandling med Restylane Skinbooster altid varer kortere tid.

Selve behandling er yderst skånsom.
Der injiceres med en meget tynd nål .

Du skal regne med at afsætte ca. 30-40 min. til behandling. 

Umiddelbart efter behandlingen kan huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed af det behandlede område. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage.

Efter behandlingen frarådes anvendelse af make-up og cremer i minimum 4 timer. Hård fysisk træning og lignede aktiviteter bør undgås i minimum 24 timer.

Restylane Skinbooster består af 2% stabiliseret Hyaluronsyre og 98% vand.
Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, under aldring.
Således er Restylane en naturlig gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af ca. 12 måneder.

Restylane Skinbooster forbedrer hudens kvalitet  med fugt og giver mere spændstighed og naturlig glød. Restylane skinbooster kan også være med til at reducere fine linjer og rynker.

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre Kosmetiske behandlinger med ikke permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.
Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen.
Behandling med Restylane Skinbooster kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.
Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.
Konsultationen forud for første Restylane Skinbooster behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit