Restylane Skinbooster

Restylane behandling

Restylane Skinbooster virker dybt i huden og giver ny vitalitet og glød til huden. Det betyder, at huden genvinder sit kollagen niveau, de elastiske fibre og sin ungdommelige fasthed. Denne foryngelseskur er brugt af mange og vi behandler næsten dagligt med Restylane Skinbooster.

Restylane Skinbooster består af en specielt udformet langtidsholdbar af 2% stabiliseret Hyaluronsyre og 98% vand. Således er Restylane en naturlig gel, som integreres i hudens øverste lag og nedbrydes i løbet af ca. 12 måneder. Restylane Skinbooster er en unik behandling, der forbedrer hudens kvalitet ved at booste huden med fugt. Herved får huden mere spændstighed og en naturlig glød. Restylane Skinbooster kan også være med til at reducere fine linjer og rynker. Sikkerheden og effekten er veldokumenteret og der er siden 1996 udført mere end 20 millioner behandlinger med Restylane.

Områder til Restylane Skinbooster

Fjern rynker ved munden, øjne, hænder, hals, fjern acne ar eller noget helt andet. Restylane Skinbooster kan anvendes på både kvinder og mænd med alle hudtyper.

Hos Qlinique Facit udfører vi primært behandlingen på nedenstående områder:

Hvis du har andre steder i tankerne er du meget velkommen til at kontakte os, og så vil vi se på hvad vi kan gøre for lige præcis dig og dine behov.

Restylane Skinbooster

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres. Hyaluron er en kraftig fugtbinder, som kan binde vand 1000 gange sin egen vægt. Hyaluron syre er med til reducere rynker og tør hud, som derfor ofte er mere fremtræden med alderen, grundet kroppens fald i produktion af hyaluronsyre.

For at forhindre tør og kedelig hud, med rynker og dybe linjer, kan man få en Restylane Skinbooster behandling. Her består gelen af 2% hyaluronsyre, som naturligt binder sig til dit væv, og løbende bliver naturligt udskillet.

En Restylane Skinbooster behandling øger hudens elasticitet

Restylane Skinbooster er en injektionsbehandling, der giver diskrete og naturlige resultater, fordi dens primære fordel er at fugte huden for mere glød og mere liv. Skinboosteren injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med at huden synligt forynges med det samme, så forbedres også både hudens elasticitet og struktur samtidig. Derfor er Restylane Skinbooster også en optimal behandling, hvis man ønsker at forebygge aldringstegn.

Restylane Skinbooster vil typisk anvendes som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger. Behandlingen er yderst skånsom og efterlader huden med et friskt og naturligt resultat. Du kan nedenfor læse mere om behandlingsforløbet.

Behandlingsforløb

Under behandlingen injiceres der små doser, med en tynd nål i det øverste hudlag. Dette er en skånsom behandling. Restylane Skinbooster behandlingen tager ca. 30-40 minutter, afhængig af hvilket område der skal behandles.

Behandlingen må forventes at skulle gentages 2-3 gange med 4-6 ugers interval, for at kunne få et længere varigt og tilfredsstillende resultat. Resultatet varer i 6-8 måneder, afhængigt af hudens kvalitet og din livsstil. Vedligeholdelsesbehandlingerne hver 6.-8. måned planlægges med sygeplejersken hos Qlinique Facit. Jo flere gange du får behandlingen, desto mere tid kan der gå mellem dine vedligeholdelsesbehandlinger.

Du kan se resultatet af behandlingen med det samme. Efter behandlingen frarådes det at anvende make-up og cremer i minimum 4 timer. Hård fysisk træning og lignede aktiviteter bør undgås i minimum 24 timer. Hermed sikres et perfekt og urørt resultat.

rynker

Fjern rynker

Ved hjælp af en Restylane Skinbooster behandling, kan vi hos Qlinique Facit fjerne og mindske rynker og furer. Dybe rynker og furer i ansigtet, samt acne ar kan mindskes ved hjælp af Restylane Skinbooster.

Fjern rynker i panden, rynker på overlæben, “rygerynker”, m.m. hos Qlinique Facit. Vore kompetente medarbejdere er klar til at opfylde dine ønsker omkring dit udseende.

En behandling med Restylane Skinbooster fugter og udglatter huden indefra. Behandlingen giver huden glød, liv og fylde uden at ændre ansigtsformen. I stedet bliver dynamiske rynker, hvor rynkerne skyldes sammentrækninger af musklerne, mindsket efter behandlingen. Ved dybe dynamiske rynker, kan det være en fordel også at benytte sig af botox, for at forbedre slut resultatet.

Restylane priser

Priserne på Restylane Skinbooster varierer alt efter hvor mange milliliter der ønskes. Prisen starter på 1.900 kr. og stiger henholdsvis efter større mængde Restylane. Se flere af vores priser her, eller kontakt os for eventuelle spørgsmål til vores priser.

Restylane bivirkninger

Ved en Restylane Skinbooster behandling kan der forekomme ikke alvorlige bivirkninger.

Umiddelbart efter behandlingen kan huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed af det behandlede område. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage.

Få en gratis konsultation

Hos os tilbyder vi dig altid en gratis konsultation, så du kan blive helt sikker på den ønskede behandling, behandlingsforløbet, eventuelle bivirkninger og andet som du skal vide. Derudover kan du under konsultationen fortælle om dine ønsker og drømme, så vi kan skræddersy dit behandlingsforløb til dig.

Vi drøfter sammen slutresultatet, samt dine forventninger. Hvis du har høje forventninger til behandlingen, kan det forekomme at vi introducerer dig for en kombination af to behandlinger, så du får den mest optimale effekt.

Hos Qlinique Facit sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores kompetente og professionelle ansatte er alle uddannede og specialiserede indenfor en række områder.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Rødovre, hvor vi som udgangspunkt er på arbejde på daglig basis. Book en tid til en konsultation eller behandling gennem vores system eller kontakt os. Vi svarer på dine spørgsmål og kan hjælpe dig med alt indenfor vores behandlinger. Er du i tvivl om forløb eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er din vej til den perfekte udstråling.

qlinique facit

Afbudspolitik

Hos Qlinique Facit vil vi gerne give plads til alle. Derfor har vi indført en afbudspolitik, hvor du skal betale 500 kr. ved udeblivelse fra behandlingen. Hermed sikres vi at vi sætter tid af og bruger vores tid rigtigt, og så alle får den tid de skal bruge til konsultation og behandling.

Godkendt af styrelsen for patientsikkerhed

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre Kosmetiske behandlinger med ikke permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.
Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen.
Behandling med Skinbooster kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.
Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.
Konsultationen forud for første Restylane Skinbooster behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud