Professionel ansigtsbehandling

Diamantslibning er en effektiv og eksklusiv ansigtsbehandling, som fungerer som en peeling. Her fjernes det øverste hudlag blidt med en professionel microdermabrasion. Denne fine slibning bidrager med exfoliering, ved nænsomt at fjerne det yderste tørre hudlag, som er det, der gør huden trist og livløs.

En microdermabrasion behandling er til dig som har en trist, tør og livsløs hud, hvor du blandt andet døjer med:

Ud over microdermabrasion behandling (peeling), øges blodcirkulationen i din hud som birdrager til mindre rynker og fjernelse af affaldsstoffer. Behandlingen gennemføres også ofte for at klargøre huden til en af de øvrige anti-age behandlinger.

Hos Qlinique Facit kan vi hjælpe dig med dine hudproblemer med en diamantslibning af huden. Vores erfarne og specialiseret personale er klar til at hjælpe dig.

Book din tid til ansigtsbehandling diamantslibning, så du kan gå sommeren i møde med en smuk og glat hud. Diamonds are a girl’s best friend….ik? Og når du har lagt ansigt til en Diamantslibning, ved du, at det er sandt.

Diamantslibning af huden

Diamantslibning ansigt

Diamantslibning er en ansigts peeling, som bliver skræddersyet til din hud og dens problemer. Med forskellige typer slibehoveder og styrke, får din hud den bedste behandling af vores kosmetiske sygeplejerske.

Diamantslibning stimulerer blodcirkulationen, i både de øverste og dybe hudlag Dette øger dannelsen af kollagen og resulterer, ved et behandlingsforløb over tid, i et fastere, glattere og yngre udseende hud med masser af glød. Derudover reducerer behandlingen rynker, ar, forstørrede porer, pigmentering, m.m. Du kan læse mere om vores priser her, samt se vores andre behandlingers priser.

For at få et endnu bedre og mere holdbart resultat, anbefaler vi en kombination af diamantslibning og oxygenbehandling.

Har du spørgsmål til behandlingen? Tøv ikke med at kontakte os på telefon nr. 28 30 47 47 eller via mail info@qliniquefacit.dk.

Behandlingens forløb

Ved diamantslibning hud vil du allerede efter første behandling kunne se synlige resultater. Men for optimalt resultat anbefales en kur på 5-6 behandlinger over 6-8 uger, dog afhængig af hudens tilstand og livsstil.

Inden behandlingen med diamantslibning, modtager du grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med en sygeplejerske får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig helt tryg under behandlingen

Under behandlingen starter vi med at gennemgå din hudtype. Dette er blandt andet for at vælge den rigtige slibetype, samt identificere det serum, som efter behandlingen påføres på din hud.

Efter behandlingen anbefaler vi et plejeprodukt til hjemmebrug, som vil optimere din behandlings resultater. Derudover bør du ikke opholde dig i direkte sollys efter behandling, og vi anbefaler de første uger efter en diamantslibning at anvende solcreme på faktor SPF 30-50.

Diamantslibning bivirkninger

Gør diamantslibning ondt? Diamantslibning af huden behandles hurtigt og smertefrit af vores professionelle personale. Du får en skønsom behandling, hvor du undervejs får rådgivning og vejledning, så du bliver ledt igennem slibningen. Der kan være en anelse rødme og hævelse i højest et par dage efter behandlingen. Dog kan de fleste allerede fortsætte deres dag lige efter behandlingen, hvor de har fået en glat og ensartet hud.

Diamantslibning og oxygenbehandling

Ønskes der for alvor at bekæmpe alderens tegn, uren hud, og acne, skal du unde dig selv en kombinationsbehandling bestående af diamantslibning og oxygenbehandling. Vil du have den ultimative forkælelse? Så anbefaler vi en Carbon Laser Peeling i mellem de to behandlinger.

Du kan læse mere om de enkelte behandling:

Kontakt os allerede i dag

Hvad er diamantslibning? Kan jeg få mindsket mine ar? Hvornår har I en ledig tid?

Hos Qlinique Facit sidder vi klar til at hjælpe dig med dine hudproblemer og eventuelle spørgsmål. Kontakt os allerede i dag med din henvendelse og så hjælper vi dig med svar og rådgivning.

styrelsen for patientsikkerhed

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud