Diamantslibning af huden - ansigts peeling

QF’s Populære Diamantslibning af ansigtsbehandling

Diamantslibning af ansigtsbehandling er en eksklusiv og effektiv peeling, hvor det øverste hudlag blidt fjernes med microdermabrasion. Den fine slibning fungerer som exfoliering ved nænsomt at fjerne det yderste tørre hudlag, som er det, der gør huden trist og livløs.

Den markante forbedring mellem disse to billeder, som viser behandlingens fantastiske evne.

Book din tid, og gå sommeren i møde med en smukker hud.

Hvordan reagerer huden på Diamantslibning?

Diamantslibning stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag, hvilket øger dannelsen af kollagen og resulterer, ved et behandlingsforløb over tid i et fastere, glattere og yngre udseende hud med masser af glød.
Derudover reducerer behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Hvad kan jeg forvente af min behandling?

Allerede efter første behandling vil du kunne se synlige resultater.
Men for optimalt resultat anbefales en kur på 5-6 behandlinger over 6-8 uger. Afhængigt af hudens tilstand og livsstil.
Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4. til 12 uge, alt efter hudens behov.
Diamantslibning af huden behandles hurtigt og smertefrit.

Diamonds are a girl’s best friend….ik? Og når du har lagt ansigt til en Diamantslibning, ved du, at det er sandt.
Behandlingen gennemføres ofte for at klargøre huden til en af de øvrige anti-age behandlinger.

Diamantslibning af huden

Hvad kan en Diamantslibning af huden – ansigts peeling gøre for dig:

For at opnå det optimale resultat, kombineres behandlingerne

Ønskes der for alvor at bekæmpe alderens tegn, uren hud, og acne skal du unde dig selv en kombinationsbehandling bestående af Diamantslibning og Oxygenbehandling.
Og vil du have den ultimative forkælelse, lægger du en Carbon Laser Peeling ind i mellem de to behandlinger.

Læs mere om de enkelte behandlinger:

Før behandlingen

Inden behandlingen med Diamantslibning, modtager du grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under behandlingen

Starter vi med at gennemgå din hudtype, for at identificere det serum, der skal indsluses i din hud, derefter:Afhænger af det valgte produkt.

Efter behandlingen

Vi anbefaler et plejeprodukt til brug hjemme, der vil optimere din behandling. Du bør ikke opholde dig i direkte sollys efter behandling, og vi anbefaler de første uger efter en Diamantslibning at anvende en solcreme, SPF 30-50.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit