Sunekos Behandling

Qlinique Facit er stolte af at præsentere den nyeste teknologi inden for anti aging – SUNEKOS

Behandlingen der fremmer din ungdommelige naturlige egenskaber

SUNEKOS er en behandling som både korrigerer allerede eksisterende alderstegn, og forebygger samtidig nye alderstegn.

Mørke rander og poser under øjnene, gøre man fremstår træt, trist og ældre end man er.
Er du plaget af mørke rander eller poser under øjnene og har prøvet med diverse cremer og behandlinger uden resultat? Så har Qlinique Facit en yderst effektiv og naturlig løsning lige til dig.

Før din Sunekos behandling, skal vi se dig til en konsultation i klinikken.

Book tid nu til en forundersøgelse og find ud af hvad SUNEKOS kan gøre for lige netop din hud.

sunekos behandling

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos forhindrer tegn på aldring. Sunekos er det eneste naturlige produktet inden for æstetisk medicin, der stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidigt, da det gendanner volumentab og forbedre hudens elasticitet på en naturlig måde.

Hvilke hudtyper?

Sunekos kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, nakke, decolletage og hænder. Det er især effektivt i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, for at fjerne poser under øjnene og mørke rander.

Hvad er Sunekos?

Sunekos er en injektionsbehandling, hvor der drages fordel af de unikke træk ved aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for at gendanne hudkvalitet og balance.

Sunekos unikke formel har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i dermis, der begge reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelse af hudceller.
Takket være denne proces modvirker Sunekos alderstegn på en naturligt måde, og med hensyn til din naturlige ansigtsform.

Oftest stillet spørgsmål om Sunekos behandlinger

Afhængigt af patienten og deres hudkvalitet varer behandlingen i gennemsnit 6 måneder.

Ja, behandlingen har ingen helingstid og man kan straks vende tilbage til sine normale aktiviteter.

Behandlingen har ingen helingstid, så du kan vende direkte tilbage til dine normale aktiviteter.

Afhængig af hvilket område du behandler. Et kurforløb skal du gentage 3-4 gange over en periode på mellem 3-4 uger.
Hver behandling tager i gennemsnit ca. 15 minutter.

Behandlingen er skånsom, da spidsen af sprøjten er så tynd, er der meget lidt ubehag i behandlingen. Mange beskriver at injektionerne føles som myggestik.

Behandlingen er skånsom, da spidsen af sprøjten er så tynd, er der meget Sunekos kan med fordel anvendes på følgende områder:

 • Ansigt.
 • Øjenomgivelser (poser under øjnene og mørke rander).
 • Hals.
 • Decollete.
 • Hænder

Få en gratis konsultation

Hos os tilbyder vi dig altid en gratis konsultation, så du kan blive helt sikker på den ønskede behandling, behandlingsforløbet, eventuelle bivirkninger og andet som du skal vide. Derudover kan du under konsultationen fortælle om dine ønsker og drømme, så vi kan skræddersy dit behandlingsforløb til dig.

Vi drøfter sammen slutresultatet, samt dine forventninger. Hvis du har høje forventninger til behandlingen, kan det forekomme at vi introducerer dig for en kombination af to behandlinger, så du får den mest optimale effekt.

Hos Qlinique Facit sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores kompetente og professionelle ansatte er alle uddannede og specialiserede indenfor en række områder.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Rødovre, hvor vi som udgangspunkt er på arbejde på daglig basis. Book en tid til en konsultation eller behandling gennem vores system eller kontakt os. Vi svarer på dine spørgsmål og kan hjælpe dig med alt indenfor vores behandlinger. Er du i tvivl om forløb eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er din vej til den perfekte udstråling.

qlinique facit

Afbudspolitik

Hos Qlinique Facit vil vi gerne give plads til alle. Derfor har vi indført en afbudspolitik, hvor du skal betale 500 kr. ved udeblivelse fra behandlingen. Hermed sikres vi at vi sætter tid af og bruger vores tid rigtigt, og så alle får den tid de skal bruge til konsultation og behandling.

Godkendt af styrelsen for patientsikkerhed

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre Kosmetiske behandlinger med ikke permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.
Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen.
Behandling med Sunekos kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.
Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.
Konsultationen forud for første Sunekos behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud