Hudens naturlige aldringsproces

Med tiden nedsættes hudens naturlige produktionen af kollagen og elastinfibre, som gør at huden bliver tyndere og slappere. Dette får din hud til at danne dybe rynker i ansigtet.

Vi kender alle til det med fine linjer og rynker, hvad enten vi har dem eller bare gruer for dagen hvor vi får dem. Allerede fra vi er omkring 25 års alderen, aftager den naturlige mængde af kollagen i huden, og vi begynder at få rynker og fine linjer i ansigtet. Ældningsprocessen er den samme hos alle mennesker og ses både funktionelt og udseendemæssigt.

Hvorfor får man rynker?

Processen opstår overordnet på grund af forskellige faktorer, der alle bidrager til, at ungdommens fyldige og spændstige hud langsomt forsvinder:

 • Udtørring af huden
 • Tab af naturlige og fugtgivende stoffer, som eksempelvis hyaluronsyre
 • Forandringer i knoglestruktur eller muskelvæv
 • Overdrevet alkoholforbrug eller rygning

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos skønhedsklinik Qlinique Facit kan vi hjælpe dig med at genvinde din huds naturlige teint og fasthed. Ved hjælp af Botox kan vi hjælpe dig af med rynker, furer, linjer, fugtgener, m.m. Du kan læse mere om vores botox behandlinger på denne side.

Effektiv behandling af rynker

Botox er yderst velegnet til minimering af fine linjer og rynker.

Det er typisk de dynamiske rynker, altså rynker og linjer som opstår ved ansigtets mimik, som Botox virker på. Botox rammer primært de dynamiske rynker, fordi Botox afslapper musklerne og derved forhindre musklerne i at trække sig sammen. På den måde udglattes huden i det behandlede område. Man fremstår herefter med et yngre og friskere udseende, efter botox behandlingen.

Botox er særlig godt til vredesrynker mellem brynene, panderynker, “kragetæer”, nedadvendte mundvige, brynløft, rynker på overlæben, spændt halsmuskulatur, rynker under øjnene og behandling af svedtendens.

Ud over disse behandlinger, udfører vi også en række andre botox behandlinger som du kan læse mere om længere nede.

Hvad er botox?

Botox (Botox®, Vistabel®, Azzulare®) er et registreret lægemiddel, som injiceres under huden i små mængder i ansigtsmuskulaturen. Botox får ansigtsmuskulaturen til at slappe af, således at rynker glattes ud. Stoffet blokerer nemlig de nerveimpulser, som normalt stimulerer musklerne til at trække sig sammen.

Botox blev godkendt af FDA (Food and Drug Administration) i 1989, til behandling af neurologiske lidelser med muskelspasmer. Det har også været brugt kosmetisk i forhold til rynkebehandling i USA i mere end 15 år. Botox er registreret i over 100 lande, og behandlingen er den mest almindelige kosmetiske behandling i USA.

Botox mod rynker og fugtgener

Hos Qlinique Facit udfører vores kompetente og erfarne ansatte botox behandlinger. Botox kan udglatte hudens rynker, ved at lamme muskulaturen i ansigtet. Fjern rynker placeret steder i ansigtet, hvor du lægger mærke til dem.

En behandling med botox kan blandt andet hjælpe dig med følgende områder:

 • Bekymringsrynker
 • Panderynker
 • Tandkødssmil
 • Brynløft
 • Rynker på næsen, også kaldet “bunnylines”
 • ”Rygerynker” omkring munden
 • Armsved, fugtgener

 

Derudover kan vi også hjælpe dig med rynker i panden, på hagen, ved mundvige, kragetæer ved øjnene, nedadvendte mundvige og meget mere.

Du er velkommen til at kontakte os med dine unikke problemer, som vi herefter vil løse for dig på bedst mulig vis.

Bekymringsrynker behandling

Bekymringsrynker er rynken mellem øjenbrynene, også kaldet 11-talsrynken. Det kommer ofte til udtryk med alderen, og kan være til gene for mange da det kan give et surt eller bekymrende udtryk. Hos os kan vi hjælpe dig med at behandle disse rynker med en botox behandling, hvor vi stadig bevarer dit naturlige udseende.

Panderynker behandling

Panderynker kan genere mange, da de med tiden bliver dybere eftersom vi trækker vores muskler omkring øjne og mund sammen, som er forbundet med huden i panden. Denne form for rynker kan få folk til at se ældre ud end de egentlig er, som er en gene for mange mennesker. Med en botox behandling foretaget af vores dygtige ansatte kan vi kraftigt minimere dine panderynker.

Tandkødssmil

Mange kan opleve at have en tandkødssmil, hvor tandkødet er meget synligt når man smiler. Dette er grundet en overaktiv og kraftig muskel, som bruges til at løfte din overlæbe når du smiler, taler og andet. Ved hjælp af botox kan vi blokerer musklen, så du kan få et smil uden synligt tandkød, men kun med dine tænder.

Brynløft

Hos Qlinique Facit foretager vi brynløft med botox, så du kan få løftet dine bryn og generelle ansigtsudtryk. Kontakt os allerede i dag for at høre mere omkring behandlingen og book tid til en gratis konsultation.

Rynker på næsen

Rynker på næsen kan være en gene, som de fleste gerne vil af med. Disse rynker kan minimeres kraftigt ved hjælp af vores botox behandling. Her sprøjtes botox ind gennem en tynd sprøjte, som generelt føles som et myggestik.

Rygerynker behandling

Rygerynker på overlæben ses oftere med alderen. Rynkerne kan minimeres med en botox behandling, så du kan få et glat og yngre udseende. Ved at lamme musklen med botox, kan den ikke mere trække sig sammen på samme måde og danne dybe linjer.

Svedbehandling

Øget sved fra armhulerne (aksillær hyperhidrose) er meget almindeligt, og årsagen er ofte ukendt. For de fleste er det et problem, som er værst i spændingsfyldte situationer med symptomer på stress og angst.

Hyperhidrose er en sygdom, som rammer 3-5% af den danske befolkning. Her kan sved lidelsen være så ekstrem, at man sveder 4-5 gange så meget som normalt. I sådan en grad er det uundgåeligt at det påvirker livskvaliteten og det sociale liv.

Når du får udført en svedbehandling hos os, er det for at komme af med disse fugtgener. Ved hjælp af en svedbehandling med botox, kan du få reduceret din svedmængde, så du ikke skal være utryg med at løfte armene, have stramt tøj på og andre udfordringer i din dagligdag.

Book en gratis konsultation hos os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Behandlingsforløb

Botox sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en meget tynd spids på udvalgte steder i ansigtet. Behandlingen tager ca. 15-30 minutter ud fra hvilket område du vælger at få behandlet.

Efter din behandling kan du fortsætte din dagligdag, men undgå at gnide eller massere det behandlede område og komplekse stillinger for eksempel at have hovedet nedad.

Du vil kunne se et resultat af botox behandlingen efter 7-10 dage. Hvis det er din første behandling med Botox, vil effekten typisk holde 3 – 5 måneder. Ved svedbehandlingen vil effekten ofte vare 9-12 måneder. Effekten af din behandling varer længere tid efter hver behandling, som resulterer i at du typisk skal have 2 – 3 behandlinger om året for at bevare dit resultat.

Hvad koster botox?

Når du booker tid til en botox behandling, får du altid en gratis konsultation. Her kan vi vende dine tanker og forventninger, samt ønsker til behandlingen. Vores priser varierer efter type og omfang af behandling, hvor startprisen er på 800 kr.

Du kan se alle vores priser lige her på siden.

Botox bivirkninger

Botox er en skånsom behandling, da spidsen af sprøjten er så tynd, er der meget lidt ubehag. Mange beskriver at injektionerne føles som myggestik.

Bivirkninger ved behandling med Botox er få. Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller en lille blodudtrædelse i huden på indstiksstedet. I sjældne tilfælde kan man få en forbigående svækkelse af nærliggende muskler.

rynker

Optimale resultater med botox og filler

Ved en kombination af botox og filler vil du ofte opnå optimale resultater, der er mere holdbare end ved behandling med kun et af produkterne. Dette er fordi de to produkter supplerer hinanden med deres forskellige virkninger. Botox afslapper musklerne og filler udfylder fordybninger.

Filler er bedst til at tilføre volumen i større eller mindre grad ved statiske rynker. Fillers er beregnet til at behandle statiske rynker ved at løfte huden og i nogle tilfælde fylde dybe rynker / fuger ud. Så når man snakker om filler til rynker, er det til statiske rynker. I modsætning til dette er botox en behandling, hvor der som sagt fokuseres på de dynamiske rynker.

Når man får filler er det for eksempel imod rynkerne omkring munden, folderne der går fra næsen og ned til munden eller ”surmule-rynkerne”, som er de rynker der opstår fra mundvigene og ned. I andre tilfælde er der tale om, at man tilføjer volumen i en sådan grad, at ansigtets form ændres, for eksempel ved at fremhæve kindben og give volumen til læberne.

Dette kan vi drøfte til din forundersøgelse/konsultation, og sammen finde den helt særlige behandling der passer til dig. Du kan også læse mere om filler behandling her.

Områder der behandles med Botox

Få en gratis konsultation

Hos os tilbyder vi dig altid en gratis konsultation, så du kan blive helt sikker på den ønskede behandling, behandlingsforløbet, eventuelle bivirkninger og andet som du skal vide. Derudover kan du under konsultationen fortælle om dine ønsker og drømme, så vi kan skræddersy dit behandlingsforløb til dig.

Vi drøfter sammen slutresultatet, samt dine forventninger. Hvis du har høje forventninger til behandlingen, kan det forekomme at vi introducerer dig for en kombination af to behandlinger, så du får den mest optimale effekt.

Hos Qlinique Facit sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores kompetente og professionelle ansatte er alle uddannede og specialiserede indenfor en række områder.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Rødovre, hvor vi som udgangspunkt er på arbejde på daglig basis. Book en tid til en konsultation eller behandling gennem vores system eller kontakt os. Vi svarer på dine spørgsmål og kan hjælpe dig med alt indenfor vores behandlinger. Er du i tvivl om forløb eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er din vej til den perfekte udstråling.

qlinique facit

Afbudspolitik

Hos Qlinique Facit vil vi gerne give plads til alle. Derfor har vi indført en afbudspolitik, hvor du skal betale 500 kr. ved udeblivelse fra behandlingen. Hermed sikres vi at vi sætter tid af og bruger vores tid rigtigt, og så alle får den tid de skal bruge til konsultation og behandling.

Godkendt af styrelsen for patientsikkerhed

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre Kosmetiske behandlinger med ikke permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.
Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen.
Behandling med Botox kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.
Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.
Konsultationen forud for første botox behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud