Filler behandling

Få smukke fyldigere læber med en Filler behandling

Læberne er, udover vores øjne og tænder, er vigtige ansigtstræk, som har en størst betydning for vores udstråling. Men derudover er ansigtet en vigtig faktor i mødet med andre og når vi danner os et førstehåndsindtryk af en person.

Med en Filler behandling kan du opnå fyldigere læber, der giver ansigtet et mere sensuelt og attraktivt udseende. Læberne bør dog passe til ansigtet og ikke fremstå unaturlige, men passe ind til dit ansigts proportioner.

Filler er bedst til:

At tilføre volumen i større eller mindre grad. Produktet virker ved at løfte huden og i nogle tilfælde fylde dybere rynker / fuger ud.
Ikke permanent Filler er godt til at mindske ”surmule-rynkerne”, der bl.a. opstår omkring munden, mellem næsefløjen. I andre tilfælde kan Filler simpelthen tilføje volumen i en sådan grad, at ansigtets form ændres, for eksempel ved at fremhæve kindben og give fyldigere læber. Filler bruges også til at fjerne rygerynker, tydeligere markering af kæbelinje og hage.

Holdbarheden ved en ikke permanent Filler – behandling kan variere alt efter din huds struktur og hvilket område behandlingen fortages. I f.eks. læberne vil holdbarheden typisk vare kortere tid end andre steder, fordi der er stor blodgennemgang i læberne.
Filler nedbrydes over længere tid end den hyaluron der forekommer naturligt i din hud.

Filler Behandling

Optimale resultater med Botox og Filler

Ved en kombination af Botox og Filler vil du ofte opnå optimale resultater, der er mere holdbare end ved behandling med kun et af produkterne.
Dette er fordi de to produkter supplerer hinanden med deres forskellige virkninger.
Filler udfylder fordybninger og Botox afslapper musklerne. Dette vil vi drøfte til din forundersøgelse/konsultation, og sammen finde den helt særlige behandling der passer til dig.

Botox er yderst velegnet til: Minimering af fine linjer og rynker. Det er typisk de dynamiske rynker, altså rynker og linjer som opstår ved ansigtets mimik, som Botox virker på. Botox afslapper musklerne og dermed, forhindre musklerne i at trække sig sammen. På den måde udglattes huden i det behandlede område.
Botox er særlig godt til vredesrynker mellem brynene, pande rynker, “kragetæer”, nedadvendte mundvige, brynløft, rynker på overlæben, spændt halsmuskulatur og behandling af svedtendens.

filler behandling førfiller behandling efter

Oftest stillet spørgsmål om Filler behandlinger

Rynkerne bliver ofte udjævnet og huden glattere. Læberne kan blive større og mere markante.

To uger efter behandling har filleren tilpasset sig vævet, og på dette tidspunkt er det muligt at lægge mere Filler ind oven på det først anlagte, hvis der er behov for en optimering af resultatet.

Hvor godt resultatet bliver, og hvor længe effekten varer, er afhængig af:

 • Din hudtype.
 • Dit ansigts struktur.
 • Din alder og livsstil.

Typisk holder resultatet i læberne i ca. 3–6 måneder og i panden ca. 6–12 måneder samt under øjnene i helt op til 2 år.

Behandleren injicerer fyldstoffet i serier af små injektioner, og området masseres forsigtigt under proceduren. For det meste injiceres filler ind lige under huden med en meget tynd nål. Massagen skal sprede stoffet.
Inden behandlingen kan man smøre huden med lokalbedøvende creme.
Vores Fillers indeholder også lokalbedøvelse, der mindsker ubehaget af behandlingen.

Du skal regne med at afsætte ca. 30-45 min. til Filler behandling. Afhængig af hvilket område der behandles.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed af det behandlede område. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandlingen.

Efter behandlingen frarådes anvendelse af make-up og cremer i minimum 4 timer. Hård fysisk træning og lignede aktiviteter bør undgås i minimum 24 timer.

Hyaluronsyre hører til den ikke-kirurgiske kategori af hud-fyldstoffer eller “Fillers”.
Filler er en gelé som består af 98% vand og 2% hyaluron.
Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden som hjælper med at danne mere kollagen og dermed forynger huden.

Områder der behandles med Botox

filler behandling

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre Kosmetiske behandlinger med ikke permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.
Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen.
Behandling med Filler kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.
Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.
Konsultationen forud for første Filler behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit