Laserbehandling er smertefrit og virkningsfuldt

Qlinique Facit inviterer dig indenfor til Laserbehandling i Rødovre.
Laserbehandling er en yderst effektiv og skånsom behandlingsform, der har revolutioneret mulighederne for behandling af en lang række problematikker. Laserbehandling er optimal til eksempelvis fjernelse af tatoveringer, hudforyngelse, hudfornyelse og uønsket hårvækst.

Laserbehandling opleves forskelligt afhængig af smertetærskel og tryghed under behandlingen. Mest af alt minder de enkelte skud med det behandlende lys om blide små smæld med en tynd elastik.

Efter behandlingen vil du som regel føle en vis varme i huden. Du vil dog som regel kunne fortsætte din dag uden gener eller andre bivirkninger.

Laserbehandling i Rødovre

Laserbehandling af huden

Inden en Laserbehandling af din hud inviteres du inden for til en gratis konsultation, som vil lave en analyse af din hud og gennemgå dine behandlingsmuligheder.
Alle hudtyper, problematikker og behov er forskellige, og det er derfor vigtigt med en indledende samtale, hvor vi kan lægge en behandlingsplan for dig.
Herudover skal vi vide, om der er allergier, sygdomme eller andet, som kan have betydning for dit endelige resultat.

Konsultationen foregår hos vores erfarne sygeplejerske, der har en baggrund som ansvarshavende sygeplejerske med en bred erfaring indenfor akut sygepleje og er vant til at varetage patientbehandling på et højt niveau. Du kan derfor være helt tryg, når du lader dig behandle hos Qlinique Facit.
Har du spørgsmål til produkter, bivirkninger eller andet, så stiller QF gerne sin faglige viden til rådighed.

Træt af skæg, skraber og de daglige kampe med pincetten?

At skulle barbere, plukke eller vokse sig diverse steder på kroppen og derudover er det utrolig tidskrævende.
Resultatet efter barbering kan også være et problem og til stor irritation for huden, som folk lider af hudgener grundet hårvæksten.

Uønsket hårvækst er et velkendt problem uanset køn, og det er ofte ledsaget af daglige gener i hverdagen.
Med laserbehandling af hårfjerning slipper du for den daglige irritation, smertefulde voksbehandlinger, barbering og indgroet hår – og ikke mindst den konstante bekymring for ubelejlig skægvækst.

Permanent hårfjerning med laser er blevet en meget populær behandlingsmetode.

Fjernelse af tatovering – Har du fortrudt? Så lad os hjælpe dig af med din tatovering

Mere end 1/2 million danskere har en eller flere tatoveringer og cirka 50 % ønsker med tiden at få tatoveringen fjernet.

Du behøver du ikke længere at forsøge at skjule dine tatoveringer eller fortvivle over en forældet eller fortrudt tatovering.

Du kan vælge at få det permanent fjernet med laser, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer.

Tatoveringsfjernelse med en laserbehandling er smertetærskler vidt forskellige. Men selvom der ikke kræves bedøvelse, påsmører vi en lokalbedøvende creme på området, før der behandles, hvis man ønsker det.

En Carbon Laser Peel er velegnet til alle hudtyper og kan stå alene som enkeltbehandling.

Du vil opleve:

For optimale resultater anbefaler vi 3-4 behandlinger med 4- 6 ugers interval.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit

  Indhent et tilbud