Carbon Laser Peel

Hollywood Carbon Laser Peeling – giver øjeblikkelig resultater

Carbon Laser Peel er en revolutionerende og skånsom laserbehandling til ansigtet, der går under navnet Hollywood Carbon. Giv os 40 minutter et par dage før festen eller din date – og vi booster din udstråling! Med en Carbon Laser Peeling vil du se resultater med det samme efter behandlingen. Her vil du opleve et energiboost til din hud efter blot én behandling og du vil rejse dig fra briksen med en vital glød.

Behandlingen udbydes over hele verden og er populær, når navne som Jennifer Aniston og Angelina Jolie skal på den røde løber. Nu kan du gøre de kendte hemmeligheden efter!

Hvad kan du forvente med en Carbon peeling?

En Carbon Laser Peel er en skønhedsbehandling ved hjælp af kul, som på grund af kulmolekylets evne til at absorbere olie og forurenede stoffer er en optimal Skinbooster for personer med træt eller problematisk hud.
Kullet kommer ind i huden og øger hudens produktion af bindevæv. Kulstofpartiklerne går endda ind og renser dybt i porerne såvel som de afskaller alle døde hudceller.

Du vil opleve, at huden efterlades fastere, glattere og mere livfuld.
En Carbon Laser Peel stimulerer collagen-produktionen, og din underhud vil arbejde videre i op til fire uger efter en behandling.

Du vil opleve øjeblikkeligt resultat:

Behandlingen er smertefri og aktiverer hudens naturlige processer.
For optimale resultater anbefaler vi 3-4 behandlinger med 4- 6 ugers interval.

Carbon Laser Peel

Hud behandling der passer til alle hudtyper

En Carbon Laser Peel er velegnet til alle hudtyper og kan stå alene som enkeltbehandling.

Hvad sker der, under behandlingen – Carbon Laser Peel:

Før behandlingen

Inden behandlingen med Carbon Laser Peeling, modtager du grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under selve behandlingen

Huden renses for evt. make up og urenheder. Efterfølgende eksfolierer vi dit ansigt, så laseren kan trænge længere ned i de dybe hudlag for at sikre et optimalt behandlingsresultat.

Der påsmøres en tynd carbon maske. Hos QF anvender vi vulkansk udvundet kul fra Island. Carbon partiklerne har mikro-til-nano størrelse, og det betyder, at de i stand til at trænge dybt ind i porerne. Når masken har virket 10-15 minutter aktiveres den ved hjælp af laserlys – en proces, der styrker produktionen af collagen i huden. Når laserlyset ledes over kulpartiklerne kan du høre små fine smæld, når de aktive stoffer aktiveres af lysstrålen.
I denne proces fjernes døde hudceller, urenheder og olier, der er absorberet af Carbon masken.
Afslutningsvis tilføres huden beroligende og nærende serum samt solfaktor.

Efter behandlingen

Efter en Carbon Laser Peel kan opleve svag rødme af huden i timerne efter din behandling. Der kan forekomme en afskalning af huden.
Det er vigtigt, at du fugter din hud og anvender SPF creme 30-50 ml.

2-i-1 luksus behandling

Har du kastet din kærlighed på 2-i-1 luksus behandling? Så er der komplementære behandlinger, du ikke må gå glip af.

Kærlighedsgave?

2-i-1 ansigtsbehandling er meget populært i Hollywood, når de velkendte skal på den røde løber og skal se godt ud på billederne.
Behandlingen kan nydes af både mænd og kvinder og er en oplagt kærlighedsgave.

Alle behandlinger aktiverer hudens egne egenskaber – og alle hudtyper vil nyde godt af en 2-i-1 luksus behandling.

carbon laser peeling

Hvad går behandlingen ud på?

En Carbon Laser Peeling er en luksus hud behandling – du bør unde dig selv mindst én gang om året.

Det kan du forvente

Med en Carbon Laser Peeling høster du fordelene ved QF’s mest effektive behandlinger og kombinerer dem, så din hud får det bedste.
For hver behandling vil din hud føles yderlige opstrammet, frisk, ren og med fornyet glød. Du vil møde verden med en vitalitet, du kommer til at sætte pris på. Med en velplejet hud fuld af fugt.

Diamantslibningen er en luksus exfoliering af huden, der gør den optimalt klar til at tage imod Carbon-masken.

Det får du med en 2-i-1 luksus behandling:

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Hos Qlinique Facit har vi dig og dine ønsker i fokus

Nogle spørgsmål?


  personale ida

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  facebook ikon
  Helle
  via Facebook

  ★★★★★

  Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience

  ★★★★★

  Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
  facebook ikon
  Emel
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Hun har en dejlig “nede på jorden energi” og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod.
  google icon
  Nadja
  via Google

  ★★★★★

  Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
  google icon
  Sus
  via Google

  ★★★★★

  Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
  google icon
  Jonas
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida – første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
  Jeg vil varm anbefale Ida! 🙂
  trustpilot ikon
  Aleksandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept. Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.
  trustpilot ikon
  Freya
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling – jeg er virkelig glad for resultaterne. Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde! Kan klart give en varm anbefaling!
  trustpilot ikon
  Faik
  via Trustpilot
  top ikon guld

  3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit